روغن گیری غذاهای سرخ شده قبل از سرو
صرفه جویی در مصرف روغن
ابعاد صفحه : 30 در 30 سانتیمتر
شامل : تخته آشپزی ، قیچی آشپزخانه ، کارد آشپزخانه ، پوست کن
ابعاد تخته آشپزی : طول 24 عرض 14.5 ضخامت 0.5 سانتیمتر
ابعاد قیچی : طول 21 عرض 7.5 ضخامت 1 سانتیمتر
ابعاد کارد : طول 21 عرض 3 ضخامت 1 سانتیمتر
ابعاد پوست کن : طول 14 عرض 7.5 ضخامت 1.5 سانتیمتر
4 کاره
دارای 4 رنده مختلف
رنده درشت، مخصوص رنده کردن درشت میوه، سبزیجات و صیفی جات
رنده ریز، مخصوص رنده کردن ریز میوه، سبزیجات و صیفی جات
رنده چیپسی، مخصوص رنده کردن گوجه و سیب زمینی و کالباس و سوسیس به صورت ورقه ای
رنده پوره کن، مخصوص رنده کردن کاکائو، سیب زمینی پخته، پنیر به صورت پوره
سایر مشخصات
قابلیت
جلوگیری از پریدن روغن به اطراف
جلوگیری از سر رفتن شیر و مایعات
جهت موارد قنادی و شیرینی پزی
استفاده به عنوان ابکش و صافی